Наблюдаваме една игра между ГЕРБ и президента. Това каза в Денят

...
Наблюдаваме една игра между ГЕРБ и президента. Това каза в Денят
Коментари Харесай

Лорер: Свидетели сме на служебно правителство, което министър по министър се превръща в редовно

Наблюдаваме една игра сред ГЕРБ и президента. Това каза в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер. 

 

" Ние нямахме никакъв коментар по отношение на самата персона на Даниел Митов, в противен случай - той е потвърден експерт. Бил е на тази роля и ние нямаме никакви подозрения в неговите професионални квалификации. Това, което трябваше да се случи е служебният министър председател Главчев в случай, че 2 пъти в една седмица е сбъркал в избора си на външен министър, да заповяда в Народното събрание и да каже: " Обърках се 2 пъти, имаме проблем с Външно, имаме проблем с политиките на моите избори досега, какво вършим? ". Тогава щеше да премине доста по-гладко тази промяна, в случай че тя в действителност се постанова. Ние от Политическа партия нямаме никаква концепция какво се случва там. Виждаме, че президентът и ГЕРБ не могат да се схванат за тази роля, вследствие на което Главчев се само и единствено с ГЕРБ и избира още веднъж човек от ГЕРБ в границите на няколко дни ", уточни Лорер. 

 

" Ако президентът и ГЕРБ редят държавното управление, ние няма по какъв начин да бъдем виновни за това или пък да не се противопоставяме, когато може би сме очевидци на едно служебно, което министър по министър се трансформира в постоянно ", сподели още той.

 

Очаквайте детайлности.     

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР